Vize turistice sau de afaceri

Aplicarea pentru viza poate fi o problema majora. Destinatii multiple, grupuri de persoane sau chiar graba necesita un timp lung de pregatire a documentelor. Experienta noastra in domeniu asigura ca documentele sunt completate corect si la timp pentru a fi predate autoritatilor din ambasade si consulate. Avem experienta in a aplica pentru vize la ambasade precum Rusia, India, China.

Grupuri de turisti

Calatoria de grup este o provocare. La TRAVEL EDGE stim sa organizam calatoria de grup astfel incat fiecare membru al grupului sa stie ca nevoile sale au fost luate in calcul. Avem o deosebita atentie la detalii si ne asiguram ca membrii grupului ajung la destinatie relaxati si la timp. In plus, va oferim garantia ca ne ocupam de toate problemele la cele mai mici preturi. Incepand cu cel mai mic grup, pana la evenimente de amploare putem face toate aranjamentele in cele mai mici detalii indiferent de locatia aleasa.

Bilete de avion

Calatoria cu avionul poate fi cea mai mare cheltuiala care o faceti cand calatoriti. La TRAVEL EDGE am dezvoltat relatii de parteneriat cu multe linii de transport aerian pentru a ne asigura ca beneficiati de cele mai bune preturi de transport. Indiferent de destinatia Dvs, noi va putem duce acolo rapid si cu cel mai mic pret de transport. Agentii nostri de transport aerian se asigura ca intotdeauna primiti cea mai buna oferta de transport care sa corespunda nevoilor Dvs.
Avantajele TRAVEL EDGE:
Rezervarile pot fi facute prin telefon sau email 24/7
Pachet de tarife si Servicii personalizate
Respectam politicile Dvs de calatorie
Cele mai bune oferte care sa corespunda agendei si bugetului Dvs
Gandire creativa – va asiguram ca alegem intotdeauna cea mai rapida si ieftina ruta
Va oferim intotdeauna cel mai bun pret de zbor si cele mai bune Servicii.

Rezervari hotel

Un om de afaceri odihnit este mai eficient pentru companie. De aceea am selectionat o gama variata de hoteluri, vile, apartamente, bed&breakfast din toata lumea specializate in turismul de afaceri. Avem legaturi stranse cu lanturi hoteliere si cu hoteluri din toata lumea pentru a ne asigura ca putem asigura cazare la un pret convenabil si in apropiere de destinatia Dvs.

Rent a car (inchiriere masina)

Cand alegeti serviciile de inchiriere masini prin TRAVEL EDGE sunteti sigur ca este cea mai buna alegere pentru continuarea calatoriei dumneavoastra. La noi veti gasi cele mai avantajoase preturi de pe piata. Colaboram cu firme renumite in domeniul inchirierilor auto, astfel incat putem oferi clientilor nostri servicii de incredere, ieftine si fara comisioane sau costuri ascunse.

Asigurari de calatorie

Asigurarea de calatorie este o necesitate. Este de datoria noastra sa ne asiguram ca polita de asigurare asigura nivelul optim de protectie in cazul evenimentelor neplacute. Intamplari ca pierderea bagajelor, deteriorarea lor, zboruri anulate sau pierdute sau chiar boala pot genera costuri mari si pierdere de timp. TRAVEL EDGE ofera Servicii de asigurari de calatorie la preturi competitive de la cei mai buni asiguratori. Indiferent ca aveti nevoie de asigurare pentru o singura calatorie sau calatoriti frecvent putem oferi solutii de asigurare adaptate nevoilor Dvs.