Misiunea noastra este de a furniza Servicii de corporate travel care permit oamenilor de afaceri sa ajunga la destinatie la timp, intr-un mod economic si sa beneficieze de Servicii de cea mai buna calitate.
Agentia TRAVEL EDGE are produse si servicii unice, concentrate pe customer service si pe dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii.

Agentia de turism care intelege nevoile calatoriei business

Alegerea agentiei de turism pentru calatoria de afaceri poate garanta reusita vizitei. La TRAVEL EDGE avem o echipa cu experienta care intelege nevoile unei afaceri si va poate oferi tot ce este mai bun pentru calatoria business.

Calatorii de afaceri fara griji

Persoanele care calatoresc regulat pentru afaceri cunosc importanta unui agent de turism dedicat care sa le cunoasca si sa le inteleaga nevoile. Avem o perspectiva unica pentru calatoriile de afaceri. La TRAVEL EDGE clientii corporate nu au grija programului de calatorie si stiu ca vor avea o calatorie fara probleme si o experienta de neuitat. Consultantii nostri sunt cei mai buni din domeniu, avem cele mai bune rezultate si cel mai bun serviciu cu clientii. Ne acomodam repede cu compania si nevoile Dvs si va asiguram de cele mai bune servicii in concordanta cu politicile Dvs de calatorie.

Scopul nostru este de a va oferi servicii de calatorie fara griji si de a va oferi cea mai buna oferta de pret de pe piata. Noi ne ocupam de calatorii iar oamenii Dvs se ocupa de serviciul lor in cadrul afacerii, lasand calatoria in grija noastra si stiind ca este intotdeauna in concordanta cu politicile companiei.