Suntem agentia de turism potrivita pentru calatoria Dvs. TRAVEL EDGE a fost infiintata in 2014, ca o agentie de turism independenta. Oferim o gama larga de servicii de turism incepand cu oferte de vacanta, scalaorii de afaceri sau evenimente corporate. In afara de acestea oferim servicii conexe astfel incat la TRAVEL EDGE va putem oferi zboruri ieftine, oferte atractive la hoteluri, vacante si city break.

Servicii

Odata ce ati contactat echipa TRAVEL EDGE, veti avea un manager de calatorie personal pentru toate rezervarile viitoare. Aceasta inseamna ca veti avea pe cineva care sa va cunoasca bine atat pe dumnevoastra cat si cerintele dumneavostra de calatorie. In calitate de agent pentru numerosi turoperatori, parteneriatul nostru cu ei va aduce beneficii. In conformitate cu licenta noastra de turism putem folosi relatiile noastre directe cu furnizorii pentru a pregati vacanta mult visata.

Calitate

Aici, la TRAVEL EDGE, avem o experienta de multi ani in alegerea celor mai bune hoteluri din lume. Tinem intotdeauna cont de hotelurile nou deschise. Alegem cele mai bune hoteluri si vacante din intreaga lume si va propunem varianta care vi se potriveste pe baza cunostintelor fiecarui consultant cu privire la cerintele Dvs de calatorie.

Valoare

Intr-o piata competitiva, asa cum este piata turismului actual, suntem preocupati de a va oferi de calitate la preuri rezonabile. Avem relatii speciale cu hoteluri de top si oferim clientilor servicii hoteliere de inalta calitate scutindu-i in acelasi timp de efortul de a cauta cele mai bune oferte de cazare si de vacanta.

Pregatirea calatoriei de afaceri sau vacanta este consumatoare de timp. TRAVEL EDGE foloseste echipa de agenti de turism si avantajele online pentru a crea solutii personalizate de calatorie permitindu-va avantajul de a va consuma timpul si energia in ceea ce este important pentru Dvs. Credem ca cea mai buna metoda de a oferi satisfactie clientilor este sa creem un program de calatorie adaptat la nevoile clientului. Beneficiind de o echipa de agenti de turism si de avantajul tehnologic TRAVEL EDGE poate croi un program de calatorie adaptat nevoilor Dvs. In activitatile noastre ne bazam pe o echipa experimentata de agenti de turism si credem ca cea mai buna metoda de a-i motiva este de a-i face sa se simta valorosi si apreciati. Calatoria trebuie sa fie o experienta placuta care sa ramana in amintirile oamenilor pentru mult timp si de aceea ne motivam echipa pentru a avea cea mai buna atmosfera de lucru si a avea standarde de calitate cat mai inalte. Incurajam echipa de agenti pentru a colabora, a crea si impartasi idei de calatorie.

500
Povesti de vacanta
2700
Bilete de avion
20
Pachete de croaziera
175
Destinatii exotice
  • Disponibilitate fata de client 24/7
  • Solutii personalizate pentru fiecare client
  • Respectam cele mai inalte standarde pentru rezervari hoteluri, rezervari zboruri sau asigurari de calatorie
  • Agenti de turism bine instruiti si cu experienta in domeniu care pot face fata oricaror provocari
  • Legaturi stranse cu hoteluri si linii de transport aerian – va putem pune la dispozitie locuri de cazare in locatia de care aveti nevoie sau  bilete de avion la cel mai bun pret
  • Bazandu-va pe experienta agentilor nostri de turism puteti reduce cheltuielile Dvs de transport sau cazare.