Agentia de turism care va intelege

La TRAVEL EDGE suntem mai mult decat un consultant de calatorie. Si noua ne plac vacantele… Muncim, gandim, dormim cu gandul la vacante. De aceea vedem vacanta si din perspectiva calatorului, dar mai ales intelegem oamenii. Cand veniti la noi pentru o idee de calatorie, ne asiguram ca vacanta pe care o primiti este pe masura dorintelor Dvs.

Cateodata oamenii gresesc atunci cand isi aleg vacanta: Cred ca pot vizita mai mult decat le permite timpul sau fac alegeri care nu se potrivesc stilului sau personalitatii lor. Stim ca vacantele nu sunt ieftine, momentele sunt unice si de cele mai multe ori nu aveti a doua sansa.

Ne face o mare placere sa ne folosim experienta in turism pentru a ne asigura ca vacanta Dvs este de neuitat.

Transport ieftin

Transportul aerian este din ce in ce mai ieftin. Oricine se poate bucura de o vacanta departe de casa. Indiferent de destinatia aleasa – City Break, Shopping sau week-end romantic – TRAVEL EDGE va poate crea un pachet atractiv pe masura bugetului Dvs dar care sa contina multe optiuni si activitati.

Croaziere

In ultimul timp, croaziere sunt o alegere naturala pentru cei care vor sa aiba o vacanta de vis fara sa se gandeasca la detalii. Nu trebuie sa tineti cont de cat cheltuiti pe cazare, mancare, terenuri sportive, piscine sau spectacole – totul este acolo in drum spre destinatia voastra preferata.

Vacante cu familia

Vacanta cu familia va da posibilitatea de a va reuni fara stresul vietii de zi cu zi. Este o sansa de a va revitaliza si a va bucura impreuna. Cele mai mari provocari in planificarea vacantei cu familia sunt multitudinea tarifelor care trebuiesc platite si calatoria in timpul vacantelor scolare. La TRAVEL EDGE pentru fiecare problema avem o solutie. Agentii nostri de turism gasesc intotdeauna o solutie pentru o vacanta care se incadreaza in buget indiferent ca este vorba despre vacanta de Craciun, vacanta de Pasti, vacanta de vara sau alta perioada a anului.